Secureplan Turvatekniikka Oy on vuonna 2007 perustettu sähköisen turvallisuustekniikan yritys. Tarjoamme asiakkaillemme pitkän kokemuksen turvallisuusjärjestelmistä.

Henkilökunnallamme on pitkäaikainen kokemus tuotteiden maahantuonnista, haasteellisista projekteista ja tuotekehityksestä. Vastaamme järjestelmien suunnittelusta, toteutuksesta, ohjelmoinnista ja ylläpidosta.

Yhtiön liiketoiminnan yksi kulmakivi on ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä asiakastuki perustuen monikäyttöisiin, tietoturvallisiin etäkäyttöpalveluihin.

Konsultoimme, suunnittelemme ja rakennamme turvajärjestelmiä viimeisimmän tekniikan ja markkinoiden johtavien valmistajien laitteistoista. Oman laitevalmistuksen ja tuotekehityksen ansiosta yrityksellämme on syvä laitteisto- ja ohjelmistoasiantuntemus. Secureplanilla on kokemusta teollisuuden, kaupan alan, pankkien, pienyritysten ja kotitalouksien moninaisista tarpeista. Yksityiskohtaiset ja monipuoliset ratkaisut turvaavat, suojaavat ja helpottavat yrityksen arkea.

Omaamme laajat kontaktit suoraan käyttämiemme tuotevalmistajien kanssa, jolloin tuotteiden oikeaoppiset käyttö-, asennus-, huolto- ja takuuasiat ovat selvillä. Hyvä tuotetuntemus ehkäisee esimerkiksi ongelmatilanteessa koituvia turhia kuluja asiakkaalle. Tutustu yhteistyökumppaneihimme sekä päämiehiimme yhteistyössä-sivulla. Teemme jatkuvasti yhteistyötä valmistajien kanssa tuotekehitykseen liittyen, jotta saisimme uusia innovatiivisia ratkaisuja asiakkaillemme.

Ota yhteyttä