Tekniikka ja sen luotettavuus näyttelevät suurta roolia kokonaisturvallisuudessa. Korkeatasoinen järjestelmä yhdistettynä ammattitaitoiseen ylläpitoon luo tukevan perustan muuttuvaan maailmaan.

Rikosilmoitinjärjestelmät

Luota tekniikkaan, hanki mielenrauhaa

Secureplanin rikosilmoitinjärjestelmät tarjoaa käyttöösi kokonaisvaltaisen turvajärjestelmän, joka vähentää kohteen riskiä joutua ilkivallan tai rikollisen toiminnan kohteeksi. Rikosilmoitinjärjestelmä nostaa merkittävästi kohteeseen yrittävien kiinnijäämisriskiä ja luo näin ennalta ehkäisevän vaikutuksen. Rikosilmoitinjärjestelmään liitetään useasti myös kiinteistötekniikan valvontaan liittyvät sensorit, kuten vesivuoto- ja paloilmaisimet. Järjestelmä luo lisäksi energiatehokkuutta ohjaamalla ilmastointia ja lämmitystä tilanteen mukaan.

Tietovuoto tai omaisuusvahinko aiheuttaa kilpailukyvyn heikkenemistä ja taloudellista haittaa. Rikosilmoitin suojaa henkilöitä, omaisuutta ja tietoja niin kotitalouksissa kuin yrityksissä ja yhteisöissäkin.

Haluatko kuulla lisää, ota meihin yhteyttä

Kameravalvonnalla tehokkaasti tuloksia

Kameravalvonta on hyvä ja kustannustehokas ratkaisu tarpeeseen valvoa ja turvata omaisuutta, henkilöitä ja alueita. Kamerajärjestelmiltä vaaditaan jatkuvaa kehitystä. Resoluutiot lisääntyvät, kuvatahdit nousevat, tallennustilan tarve kasvaa eksponentiaalisesti. Tehokas kameravalvonta auttaa esimerkiksi estämään rikoksia ja havaitsemaan ongelmakohdat työturvallisuudessa. Kameroiden näkyvyys ja niistä tiedottaminen on myös tärkeää, sillä kameroilla on myös rikoksia ennaltaehkäisevä vaikutus.

Secureplanin toimittamia kameravalvontajärjestelmiä voidaan käyttää itsenäisesti toimivina järjestelminä tai osana järjestelmäkokonaisuutta, joka koostuu kameravalvonnan lisäksi mm. kulunvalvonta ja rikosilmoitinjärjestelmistä. Kameravalvontajärjestelmämme ovat integroitavissa monipuolisesti muihin turvajärjestelmiin. Järjestelmäintegraatio luo kustannussäästöjä ja tehostaa kokonaisuutta.

Videoanalyysi mittaa toimivuutta

Videoanalyysi on nykypäivän tapa tehostaa toimintoja. Analyysilla luodaan tehokkuutta, se tunnistaa mm. asiakasmäärät, kasvot, sukupuolen, rekisterikilvet, lämpötilat, luvattoman tunkeutumisen, väärän kulkusuunnan, ylinopeuden, vain mielikuvitus on rajana. Analyysin nopea tulkitseminen nopeuttaa seurantaprosesseja, lisää tietoutta sekä ennaltaehkäisee vahinkoja.

Haluatko kuulla lisää, ota meihin yhteyttä

Zilar = kiinteistönhallinta

Myymme ja suunnittelemme Zilar Titan -järjestelmiä. Tehokas Zilar rajaa kulkuoikeuksia kiinteistössä ovi- tai porttikohtaisesti kulunhallintajärjestelmänä, suojaa kiinteistösi rikosilmoittimena, valvoo ja tallentaa kameravalvontana, säätää ja ohjaa valaistusta, lämmitystä ja ilmastointia kiinteistöautomaationa, sekä kirjaa työaikaa monipuolisena järjestelmäkokonaisuutena.

Zilar – kiinteistöhallintajärjestelmä luo joustavuutta, turvaa ja kustannussäästöä. Tutustu Zilarin ominaisuuksiin tarkemmin osoitteessa www.zilar.fi

Ota yhteyttä