Tekniikka ja sen toimivuus näyttelevät suurta roolia konaisuudessa. Korkeatasoisten ammattijärjestelmien suunnittelussa on otettu huomioon muuttuvat uhat hyvin tarkasti.

Ilman ammattitaitoista suunnittelua, ohjelmointia ja asennusta markkinoiden laadukkainkin kamera on silti ohitettavissa. Edustamme alan johtavia laitevalmistajia kaikilla sektoreilla.

Rikosilmoitinjärjestelmä

Moderni rikosilmoitinjärjestelmä suojaa murtojen lisäksi tulipalo-, vesivahinko-, ilkivalta- tai muilta odottamattomilta vahingoilta. Rikosilmoitin koostuu liiketunnistimista, oviporteista ja erilaisista ja vastaavista antureista. Liiketunnistimet mittaavat nykyisin tarvittaessa myös lämpötiloja, savuvahinkoja, kuvan muutoksia (vesi- ym. tunkeutumisvahingot) ja muuta liiketietoa monipuolisesti.

Nykyaikaisella järjestelmällä voidaan siis ehkäistä myös murtojen lisäksi monia muita vahinko- tai vaaratilanteita, jotka voivat johtua inhimillisestä huolimattomuudesta.

Kameravalvontajärjestelmä

Teräväpiirtokamerat tarjoavat todella korkeatasoista kuvanlaatua myös vähäisessä valossa. Henkilö- tai ajoneuvotunnistus on uusien kameroiden kuvasta helppoa. Vastaavasti kehittyneiden kameroiden tallentimilta vaaditaan moninkertainen suorituskyky kasvaneen datamäärän vuoksi. Tehokkaat tallentimet ovat erittäin monipuolisia kuvaprosessoinnin tehotyökaluja, myös ne tekevät oman osansa tunnistuksen parantamisessa. Lisäksi monipuolinen varmuuskopio- ja tallennusmuotojen muokattavuus helpottaa arjen rutiineja ja teettää entistä vähemmän ylimääräistä vaivaa käyttäjälleen.

Kameravalvonta on keskeisintä myymälä-, teollisuus-, pankki- ja huoltoasematurvallisuuden aloilla, mutta nykyiset sovellutukset tarjoavat kustannustehokkaita ratkaisuja yhä monipuolisemmalle asiakaskunnalle: Pienet yritykset tai valtavat teollisuuslaitokset hyötyvät yhä automaattisemmista kamerajärjestelmistä, jotka valvovat entistä laajempia aloja automaattiohjauksella.

Kulunvalvonta, työajanseuranta = kiinteistönhallinta

Myymme ja suunnittelemme Zilar Titan -järjestelmiä. Tehokas kulunvalvonta rajaa kulkulupia kiinteistössä ovi- tai porttikohtaisesti. Kulkukirjaus lisää paitsiturvallisuutta, myös mukavuutta. Kiinteistön lukitusten tai -kulunseuranta etänä helpottaa elämää monessa tilanteessa.

Järjestelmiin voidaan kytkeä automaatiota ja lisäohjelmistoja, esimerkiksi työajanseuranta tai kiinteistöautomaatio valaistuksen, ilmastoinnin ja vastaavien sähkölaitteiden säätö järjestelmän kuormituksen perusteella.

Zilar -järjestelmä nopeuttaa ja vähentää arjen rutiineja. Lisäksi se tuo vuositasolla kiinteistönhuollossa tuntuvia säästöjä. Tutustu Zilarin ominaisuuksiin tarkemmin osoitteessa www.zilar.fi

Ota yhteyttä