Jablotron - Älykkäät turvajärjestelmät kotiisi

Kuvittele turvajärjestelmä, joka osaa sammuttaa kahvinkeittimen tai kertoa sinulle, milloin lapset tulevat koulusta kotiin, vaikka et itse olisikaan kotona.

Jablotron on paljon enemmän kuin tavallinen hälytinjärjestelmä – se tekee kodistasi älykodin. Kytke hälytysjärjestelmä päälle ja pois päältä älypuhelimella. Ohjaa lukitusta ja valaistusta, valvo lämpötiloja, vesivuotoja tai vaikka maalämpöpumppua mobiilisovelluksella. Vastaanota ilmoituksia älypuhelimeesi, kun lapset tulevat kotiin. Tarkista lemmikkien tunnelmat tilaamalla kamerailmaisimen kuvat sovellukseen.

Nykyaikaisen langattoman- ja väylätekniikan sekä Jablotron-etäkäyttösovelluksen ja My Jablotron Sivujen, oman verkossa toimivan käyttöliittymäsi avulla, olet aina yhteydessä kotiisi – olitpa itse missä tahansa.

Secureplan toimii valtuutettuna Jablotron suunnittelu- ja asennusliikkeenä, kauttamme saat kaikki kodin turvallisuuteen liittyvät järjestelmät valmiiksi suunniteltuna ja loppuun asti toteutettuna, sekä ylläpidon koko tuotteiden pitkän elinkaaren ajan.

Tutustu Jablotron tuotteisiin:
www.jablotron.com >>

Ota yhteyttä